torsdag 26 november 2009

Pippi-tröja

Nu är den klar!!!

Snart kommer ett paket till en liten kille.

fredag 20 november 2009

Det är tyst - det är tomt
Hjärtat ekar

Var ska jag få kraft att andas???

fredag 13 november 2009

snö = vinter

När minusgraderna börjar krypa in på och det där vita fjuniga börjar dala från himlen - då går det inte längre att förneka att vintern är på ingång. En tröst är dock att nästa månad vänder det igen - längtar redan till värmen och sommaren.

tisdag 10 november 2009

Gastroskopi

Att få en kamera nerkörd i halsen för att ta kort på magen tillhör nog inte det mest njutbara i livet. Jag vet inte hur det känns eftersom jag aldrig har gjort det - men vid det här laget har jag suttit brevid och hållt handen x antalet gånger - och tro mig - man vänjer sig aldrig. Idag var det dags igen - för vilken gång i ordningen vet jag inte. Man känner sig så maktlös, i händerna på andra och så totalt hjälplös. Man hoppas och önskar så innerligt att man ska få ett vettigt svar på vad som är fel - men oftast är det bara en väntan på provsvar. Till dess håller vi ut och kramar Nasse extra hårt.

måndag 9 november 2009

Lindesberg

Haft en urmysig dag på landet med familjen idag. Började med att låna en släpkärra och åkte iväg och köpte 1 kubik ved för att ta med oss - nu ska här eldas och inte frysas. Efter att ha möblerat alla vedklampar på avsedd plats efter väggen i hallen tog jag mig an löven i trädgården - huvaligen - hälften vore nog. På både gott och ont att trädgården är full av både lönnar och äppelträd - varför ska allt hamna på min sida av häcken *ler*. Hann med lite myspys och fika oxå innan vi drog hemåt igen. Känns så gott med levande ljus - sprakande kakelugn - te från vedspisen och en underbar liten familj att vara med.

Behövs så lite för att lysa upp en annars så gråmulen och trist novemberdag.

lördag 7 november 2009

Mamma - dotter - dag

Idag har jag haft en väldigt mysig dag. Blev mer eller mindre kidnappad av min dotter som hade planer för kvällen - spännande!!! Efter att ha sovit ut tillräckligt länge och hjälpts åt att städa hemmet gjorde vi oss i ordning för en tur på stan. Började med en fika på "bara vara" ( vet att min syster kommer att bli avis eftersom deras mochachino är underbar ) och fortsatte sen till Örebro Teater för att kolla på Cyrano de Bergerac i Clownvariant. Historiskt men med mycket humor där publiken är en del av manuset och skådespelarna improviserar till största del. Man borde gå mer på teater - framför allt när skådisarna i örebro är så otroligt duktiga.

Tack Jonna för en superskön lördag - Älskar dig!!!